Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sem pište své dotazy a neboj te se

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Snídaně

Mirek, 17. 7. 2010 19:26

A ještě nějakej další typ na snídani?

Re: Snídaně

Dave, 18. 7. 2010 15:33

Je mnoho typů snídaně. Záleží taky jestli fyzická zátěž bude větší či menší. Výborný je toustový chléb(samo tmavý) a med+česnek.Také marmeláda je výborná. Dájí se kombinovat různé druhy potravin podle chuti.Nezapomínej taky na džus :) Není to jenom o jídle,ale i o tom co piješ.

Snídaně

Mírovi, 7. 7. 2010 21:46

Tak co se týče cukru tak záleží jaký? Klasický určitě ne,ale na bázi dextr nebo fruktozy. Vločky jsou výborný zdroj sachru a banan o tom potom.. Jo myslím,že tato snídaně ti dá hodně energie.

...

Mirek, 25. 6. 2010 19:03

Díky za radu a neva, že až dýl..co si myslíš o snídani..40% tvaroh do toho 3 lžíce cukru, dvě lžíce ovesnej vloček a banán?

Jak přibrat svaly

Pro Míru, 21. 6. 2010 21:31

Ahoj,a promin,že píšu až ted. No brutálně nabrat svaly to je dost těžké.Ale hlavně je to jídlo a peníze :) Pořádné porce rozložené do celého dne.Nevím kolik vážíš? Tak začnem, ráno ovesné vločky nebo musli do mléka+Gainer. Za dvě hodky svačinka,celozrné pečivo+zelenina+Gainer. Obed-kuře a rýže. Nebo plátek masa(hovězí) a těstoviny. CHtělo by to protein na konec. Potom další svačinka tak po těch 2-3 hod. Ted záleží jestli jdeš makat. Je jedno jestli na hřiště nebo do posilky. Gainer tak 45min před a pak 30min před kreatin a nějaký energetak. To aby jsi byl o.k. Pak po treninku znova gainer a pořádná véča.A před spaním protein. Uf a je to asi vše. Ale tad záleží kolik do toho chceš dát. A nešetři se v posilce.Pořádně si nalož.Jo a na tom kole makej na těžký převody at ti to trochu spaluje tuky. No nezávidím ti,ale držím palce

Rada

Mirek, 26. 5. 2010 23:04

Ahoj chtěl bych se zeptat co bys mi doporučil , když bych chtěl rapidně nabrat svaly. Muj treninkovej plan - 5 do tejdne fotbal(sem golman),2 do tejdne posilovna(jednou biceps+záda a druhej trénink triceps + prsa, u každýho tréninku zapojím břicho) a 1 do tejdne kolo + na kole jezdím na každý fotbalový trénink asi 2km. Můžeš mi prosím poradit i např jaký suplementy by mi mohli pomoct abych rapidně nabral svalovou hmotu(hlavně myslím z posilovny)?

Pro Láďu

Dave, 24. 3. 2010 19:03

Ahoj,tak hlavně musíš pořádně jíst a když říkám pořádně tak pořádně. Každé 2-3 hodiny.A je jasný,že bez suplementů to nepujde. V první řadě bych si koupil GAINER.No a pak uvidíš.Cvičení neřeším to je samozřejmost. Tak at ti to jde nahoru :)

Jak cvičit

Lada, 24. 3. 2010 18:58

Ahoj prosim tě můžeš mi poradit jak cvičit abych přibral? Diky